Udskiftning af vinduer kan give store besparelser

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Fordelene ved at udskifte vinduerne i huset

Trænger de gamle vinduer i huset til at blive udskiftet, eller ønsker du at give huset et nyt udtryk med en anden type vinduer end de nuværende? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tømrermester RFA har vi 10 års erfaring med udskiftning af vinduer efter mål, som vi udfører for private husejere i Kirke Hyllinge, Holbæk, Hvalsø og omegn.

Er husets vinduer utætte eller nedslidte, kan der være mange gode grunde til at udskifte dem.

Vi samler på glade kunder

Spar penge på varmeregningen

Hvis vinduerne er utætte, bruger du ekstra mange penge på at varme huset op, fordi varmen forsvinder ud af huset, samtidig med at den kolde luft udefra kommer ind. Med en udskiftning af vinduer kan du dermed opnå store besparelser på din varmeregning allerede inden for ganske få år.

Øg husets værdi

Nye vinduer kan være med til at øge husets værdi, fordi du blandt andet kan spare penge på varmeregningen ved at udskifte utætte vinduer, men også fordi du kan give huset et nyt og meget mere eksklusivt udtryk ved for eksempel at montere et stort vinduesparti, der samtidig giver mere lys.

Gør huset nemmere at sælge

Udskiftning af vinduer er en som regel en stor økonomisk post, afhængigt af hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvor store de er, og hvilke materialer de er fremstillet af. Utætte vinduer kan afskrække potentielle købere, hvis huset skal sælges, og derfor kan en udskiftning af vinduer være med til at gøre huset mere attraktivt på husmarkedet.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på montering af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilken type vinduer du ønsker, og hvilket materiale de skal være fremstillet af.

​Ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 96 03 07 eller e-mail toemrer.rfa@gmail.com. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.​

​Vi glæder os til at hjælpe dig med din udskiftning af vinduer!

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Hvad koster en tømrermester?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Derudover spiller valget af materialer også en rolle i forhold til den endelige pris, men du er meget velkommen til at kontakte vores tømrermester, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe til os, eller skrive en e-mail.