Tilbygning til hus lige efter dine ønsker

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Drømmer du om mere plads i dit hus eller i dit sommerhus?

Så er du kommet til det helt rette sted. Tømrermester Rasmus Fribert Andersen tilbyder et hav af tilbygninger til hus. Kun fantasien sætter grænser for form og funktion af tilbygning. Vi servicerer kunder fra Kirke Hyllinge, Holbæk, Hvalsø og omegn.

Tilbygning til hus dækker over mange forskellige ting. Det kan eksempelvis være en garage, en udestue eller en ny entre. Uanset hvad så kan vi på elegant vis integrere tilbygningen med dit nuværende hjem. Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelse. En byggetilladelse er det eneste, du selv skal sørge for at have.

Vi samler på glade kunder

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Det er svært at angive en nøjagtig pris på, hvad en tilbygning til hus koster. Dette varierer nemlig afhængigt af den pågældende opgave. Her kommer det an på, hvilken type tilbygning der er tale om. Er det en dobbelt garage eller en ombygning af stuen? Uanset hvad så garanterer vi konkurrencedygtige priser hver gang.

Mulighederne inden for tilbygninger er utallige, og derfor bør du ikke tøve med at kontakte os, uanset hvad dine drømme er.

I dag kan man nemt udvide med en tagetage, selvom tagets hældning er lille, eller taget er fladt. En udestue er en relativt billig og hyggelig måde at få flere kvadratmeter på.

Uanset hvad dine ønsker er, skræddersyr vi en løsning til dit hus, som matcher dine behov og ønsker bedst muligt.

Kontakt os for flere oplysninger vedr. din tilbygning til hus

Ønsker du mere konkrete svar på spørgsmål som: Hvad koster en carport? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en rådgivende samtale med dig, så du kan få svar på spørgsmål i forbindelse med eksempelvis opsætning af ny carport.

​Det kan eksempelvis være, at du har svært ved at vurdere, hvordan carporten bliver så billig som muligt, samt hvorvidt du skal bygge den i træ eller ej.

​Kontakt os for en uforpligtende snak og et godt tilbud på telefon: 20 96 03 07 eller på mail: toemrer.rfa@gmail.com vedr. din tilbygning til hus. Så hører du fra os snarest muligt.

​Vi glæder os til at hjælpe dig med din tilbygning til hus!

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Hvad koster en tømrermester?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Derudover spiller valget af materialer også en rolle i forhold til den endelige pris, men du er meget velkommen til at kontakte vores tømrermester, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe til os, eller skrive en e-mail.