Byg nyt sommerhus med professionel hjælp fra dine lokale specialister i nybyggeri

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Drømmer du om at bygge et nyt sommerhus eller hus?

Så kan du med fordel lade Tømrermester RFA hjælpe dig. Vi er et professionelt byggefirma med mange års erfaring inden for nybyggeri, hvor vi særligt er gode til sommerhusbyggeri. Vi servicerer primært kunder fra Kirke Hyllinge, Holbæk og Hvalsø, men står også til rådighed uden for disse områder.

​Byg nyt sommerhus med kompetent hjælp fra vores dygtige fagmænd. Vi er alle meget seriøse og dedikerede, og vi brænder for at levere fagligt stærkt håndværk af høj kvalitet hver gang. Du kan derfor forvente professionelle og holdbare løsninger, når du samarbejder med os. Vi står for hele dit nybyggeri sammen med vores faste og gode samarbejdspartnere.

Vi samler på glade kunder

Hvad koster nybyggeri?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad nybyggeri koster, da dette varierer fra opgave til opgave. Det samme svar gør sig gældende til spørgsmål som: Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Når du bygger nyt hus eller sommerhus med hjælp fra vores dygtige fagfolk, så kan du dog være sikker på altid at modtage fornuftige og konkurrencedygtige priser.​ Vi er klar over, at det for mange er en tillidssag at bygge nyt sommerhus. Derfor sørger vi altid for at have en tæt dialog med vores kunder samt at afholde hyppige opfølgningsmøder, for at kunden kan være helt opdateret i processen ved nybyggeri.

​Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at kunden hele tiden er godt informeret om det næste step i processen, samt hvad der bliver arbejdet på.

Kontakt os for flere informationer om nybyggeri

Byg nyt sommerhus til en så billig pris som muligt med hjælp fra vores professionelle firma. Vi står altid klar til at løse enhver opgave lige efter dine ønsker.

​Du kan kontakte os på telefon: 20 96 03 07 eller på mail: toemrer.rfa@gmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt vedr. din nybyg.

Tøv endelig ikke med at kontakte os – byg nyt sommerhus i dag! Vi ser frem til at hjælpe dig med dit nybyggeri.

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Hvad koster en tømrermester?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Derudover spiller valget af materialer også en rolle i forhold til den endelige pris, men du er meget velkommen til at kontakte vores tømrermester, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe til os, eller skrive en e-mail.