Renovering af hus udføres af dygtige håndværkere

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Drømmer du om at få renoveret dit hus?

Så står vi klar til at hjælpe. Hos Tømrermester RFA kan vi tilbyde alt lige fra en simpel renovering til en totalrenovering af hus for private husejere i Kirke Hyllinge, Hvalsø, Holbæk samt andre omkringliggende områder.

​Vi har 10 års erfaring med renovering af hus, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Vi samler på glade kunder

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvor omfattende en renovering der er tale om. Ønsker du kun at få renoveret køkkenet eller stuen, eller er det hele huset, der skal renoveres? Derudover påvirker materialevalgene samt individuelle løsninger også den endelige pris, men du er altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på opgaven.

Ring og hør mere på telefon 20 96 03 07 eller skriv til vores e-mail toemrer.rfa@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt vedr. din renovering af hus.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af hus!

Der er mange fordele ved at renovere sit hus

Et hus skal holdes ved lige løbende; vægge og paneler skal males, køkkenlåger nedslides, og der kan komme hakker og ridser i gulvene. Vi kan tilbyde en gennemgribende renovering af hus, så det ser ud som nyt, og det er der mange fordele ved.

Først og fremmest er det væsentligt pænere at se på et renoveret hus fremfor et hus, der er tydeligt nedslidt. Derudover kan du med en husrenovering få lige præcis de løsninger, som du altid har gået og drømt om. Det kan for eksempel være, at du ønsker at få lavet et køkken/alrum, en større stue eller få sat en væg op for at opdele to værelser.

​Det kan både gøre hverdagen nemmere, når man har en optimal planløsning i sin bolig, men det kan også gøre huset mere attraktivt over for potentielle købere, hvilket vil få huset til at stige i værdi.

I forbindelse med en renovering af hus kan vi også foretage en ombygning af huset eller en tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Hvad koster en tømrermester?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Derudover spiller valget af materialer også en rolle i forhold til den endelige pris, men du er meget velkommen til at kontakte vores tømrermester, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe til os, eller skrive en e-mail.