Spar penge med god Isolering

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Professionel isolering

Tømrermester Rasmus Fribert Andersen er din ekspert i isolering af huse og erhvervsejendomme. Vi udfører isolering af tage, lofter, mure og gulve i både nye og ældre huse, i ejendomme og kontorer, i villaer og sommerhuse.

God isolering er sund fornuft. Med efterisolering begrænses varmeforbruget, og man opnår et sundt indeklima. Vægge, gulve og lofter bliver varmere og det begrænser risikoen for skimmelsvamp på indvendige overflader.

Vi samler på glade kunder

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på isolering

For at undgå at isoleringen samler fugt, da det kan udløse råd- og svampeangreb, indbygges for eksempel en dampspærre i konstruktionerne.

Du er velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi vil isolere din bolig eller ring og hør mere på telefon 20 96 03 07 eller skriv til vores e-mail toemrer.rfa@gmail.com.

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Hvad koster en tømrermester?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Derudover spiller valget af materialer også en rolle i forhold til den endelige pris, men du er meget velkommen til at kontakte vores tømrermester, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe til os, eller skrive en e-mail.