​Opbygning af træterrasse

Drømmer du om at få bygget en træterrasse i haven, eller trænger den eksisterende terrasse til at blive revet op og erstattet med en ny? Så står vi klar til at hjælpe. Hos Tømrermester RFA har vi 10 års erfaring med opbygning af træterrasse, som vi tilbyder private kunder i områderne omkring Kirke Hyllinge, Holbæk og Hvalsø.

Vi sørger for korrekt opbygning af træterrasse

Man kan sagtens bygge en træterrasse selv, men det er vigtigt, at den bliver bygget korrekt op, så den først og fremmest kan holde til den belastning, som terrassen vil blive udsat for, når du selv og dine gæster opholder jer på terrassen, ligesom vægten fra havemøbler, grill, blomsterkrukker m.m. også vil belaste terrassen.

​Derudover er det også vigtigt at sørge for, at terrassebrædderne ikke er i direkte kontakt med jorden, da de så vil have lettere ved at rådne.

Vi sørger for korrekt opbygning af træterrasse, så du slipper for besværet med at sætte dig ind opbygningen samt det efterfølgende byggearbejde.​

Hvad koster en træterrasse?

Vores priser på lægning af træterrasse afhænger blandt andet af, hvor stor en terrasse du ønsker, om den skal være hævet over jorden, og hvilke ønsker eller krav du har til valg af materialer. Der findes mange forskellige træsorter, der er velegnede til af bygge en ny træterrasse med, og som giver forskellige udtryk. 

​Terrassebrædderne findes i mange forskellige prisklasser, men vi står naturligvis klar med rådgivning om, hvilke du bør vælge alt afhængigt af, om du ønsker en billig eller en mere eksklusiv løsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opbygning af træterrasse

Ønsker du en konkret pris, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse. Ring og hør mere på telefon ​20 96 03 07​ eller skriv til e-mail toemrer.rfa@gmail.com.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din opbygning af træterrasse!