Renovering af tag, tagreparation eller andet tagarbejde

​Skal du have lagt nyt tag på huset? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tømrermester RFA tilbyder vi nemlig professionelt tagarbejde, herunder blandt andet lægning af nyt tag samt tagrenovering for private husejere i Kirke Hyllinge, Holbæk, Hvalsø og omegn.

Vi reparerer også det nuværende tag

Nogle gange kan det godt betale sig at reparere på det nuværende tag, hvis der ikke er tale om omfattende skader, og det kan vi selvfølgelig også klare.

Vi kommer ud og kigger på taget for at foretage en vurdering af, om en renovering af tag eller en ny tagbelægning vil være den mest ideelle løsning i dit tilfælde.

Hvad koster renovering af tag?

Vores priser på renovering af tag afhænger blandt andet af, hvilken type tag du ønsker, om det for eksempel skal være et eternittag eller et tegltag, hvor stort taget skal være, og om du ønsker specielle løsninger som eksempelvis etablering af kviste, når nu vi alligevel er i gang med at lægge nyt tag på huset. 

​Kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop din opgave, skal du endelig bare kontakte os. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov ved renovering af tag samt kommer ud til en uforpligtende besigtigelse. På baggrund heraf udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud på det pågældende tagarbejde.

Få et godt tilbud på din renovering af tag

Du kan med fordel ringe til os for yderligere information om renovering af tagpå telefon 

20 96 03 07, men du kan også skrive til vores e-mail toemrer.rfa@gmail.com, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din renovering af tag!

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvad koster en tømrermester?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Derudover spiller valget af materialer også en rolle i forhold til den endelige pris, men du er meget velkommen til at kontakte vores tømrermester, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe til os, eller skrive en e-mail.

Om os

Tilfredse kunder betyder alt for os. Vi lever udelukkende af vores glade kunder og på vores gode ry. 

Derfor yder vi den bedste service i branchen, så du altid er sikret et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. 

Tømrermester Rasmus Fribert Andersen​  - Bigårdsvej 43, 4070 Kirke Hyllinge​   -  CVR: 41129662  

​Tlf.: 20 96 03 07 -  E-mail: toemrer.rfa@gmail.com